Emeklilere Nefes Aldıran Haber! Garanti BBVA'nın Promosyonları Yükseldi.

Emeklilere Nefes Aldıran Haber! Garanti BBVA'nın Promosyonları Yükseldi.
Garanti BBVA, emeklilere yönelik promosyon kampanyasında önemli bir güncelleme yaptı. Temmuz ayı öncesinde, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilere yönelik promosyon tutarları artırıldı. Bu güncelleme ile emekliler, maaşlarını Garanti BBVA'ya taşıyarak daha yüksek promosyon tutarlarından faydalanma fırsatı elde ediyor.

Garanti BBVA’dan Emeklilere Büyük Müjde Geldi..

Garanti BBVA, emeklilere yönelik sunduğu promosyon kampanyasında, emeklilerin banka tercihini kendilerinden yana kullanmalarını teşvik etmek amacıyla promosyon tutarlarına zam yaptığını duyurdu. Temmuz ayı öncesinde gerçekleştirilen bu güncelleme ile birlikte, emekliler daha cazip koşullarda promosyon alabilecekler.

Emekli Promosyon Kampanyasında Neler Var?

Emekli Promosyon Kampanyası, 1 Haziran - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya kapsamında, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emekliler, 15.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek. Bu, emekliler için büyük bir fırsat sunarken, banka da müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.

Avantajlı EYT Prim Borcu Kredisi

Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur’dan emekli olanlar dışında, EYT'li olup prim borcu bulunanlar da avantajlı faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi kullanarak hemen emekli olabilirler. Bu kredi fırsatı, emeklilik hayali olan pek çok kişinin yüzünü güldürecek.

Maaşınızı Garanti BBVA’ya Nasıl Taşıyabilirsiniz?

Garanti BBVA’nın sunduğu cazip promosyon fırsatlarından yararlanmak isteyen emekliler, birkaç basit adımda maaşlarını Garanti BBVA’ya taşıyabilirler:

  1. Garanti BBVA Mobil Uygulaması: Henüz Garanti BBVA müşterisi değilseniz, Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden şubeye gitmeden müşterisi olabilir ve emekli maaşınızı kolaylıkla taşıyabilirsiniz.
  2. Şubeler ve Müşteri İletişim Merkezi: Eğer Garanti BBVA müşterisiyseniz ve maaşınızı PTT veya başka bir banka aracılığıyla alıyorsanız, Garanti BBVA şubeleri veya Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden maaş değişikliği başvurusu yapabilirsiniz.
  3. Nüfus Cüzdanı ile Başvuru: Nüfus cüzdanınızla birlikte en yakın Garanti BBVA şubesine giderek, banka değişikliği talebinizi iletebilir ve promosyon ödemesi talebinde bulunabilirsiniz.

Garanti BBVA Müşterilerine Yeni Güzel Haberler Verecek..

Garanti BBVA, sunduğu promosyonlarla emeklilere cazip fırsatlar sunarken, müşteri memnuniyetine de büyük ağırlık veriyor. Bankanın bu hamlesi, emekliler için ekonomik rahatlama sağlayacak ve Garanti BBVA’nın tercih edilen bir banka olma yolundaki konumunu güçlendirecek.

Garanti BBVA'nın bu cazip kampanyasından yararlanmak ve yüksek promosyon tutarlarından faydalanmak için Temmuz ayı öncesinde maaşınızı Garanti BBVA’ya taşıyın. Emekliler için hazırlanan bu özel fırsatlar, ekonomik anlamda rahatlama sağlayacak ve emeklilik döneminde ekstra avantajlar sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.