"Gelinim Mutfakta" Neden Yok? Kanal D'nin Kararı Açıklandı

"Gelinim Mutfakta" Neden Yok? Kanal D'nin Kararı Açıklandı
Kanal D'nin sevilen yarışma programı "Gelinim Mutfakta", bugün ekranlarda yer almadı. İzleyiciler bu durumun nedenini merak ediyor. İşte detaylar...

"Gelinim Mutfakta" Ekranlarda Neden Yok?

Kanal D ekranlarının beğenilen yarışma programı "Gelinim Mutfakta", 21 Haziran Cuma günü yayın akışında yer almadı. Hafta içi her gün gündüz kuşağında izleyicileriyle buluşan programın bugün neden yayınlanmadığı merak konusu oldu. Gelin ve kayınvalidelerin rekabet ettiği bu popüler programın neden ekranlarda olmadığını araştıran izleyiciler, Kanal D'nin aldığı kararı öğrenmek istiyor.

Kanal D’nin "Gelinim Mutfakta" Kararı

Kanal D'nin yayın akışında "Gelinim Mutfakta" yerine "Çetin Ceviz 2" filminin yer alması izleyicileri şaşırttı. Kanal D’den yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı sebebiyle "Gelinim Mutfakta" yarışma programı geçici olarak ekranlara ara verdi. Program, bayram tatili süresince yayınlanmayacak ve bu nedenle 21 Haziran günü yayın akışında yer almadı.

Sezon Finali ve Yayın Akışı Değişiklikleri

"Gelinim Mutfakta" yarışma programı, yakın zamanda sezon finaline girerek üç ay boyunca ekranlara ara verecek. Kurban Bayramı sonrasında ise "Gelinim Mutfakta" 24 Haziran’da tekrar izleyicileriyle buluşacak. Kanal D'nin yayın akışı, bayram dolayısıyla bazı değişikliklere uğradı. İşte 21 Haziran 2024 TV yayın akışı:

  • 07:00 - Afili Aşk
  • 09:00 - Neler Oluyor Hayatta?
  • 11:00 - Öyle Bir Geçer Zaman Ki
  • 13:00 - Çetin Ceviz 2
  • 15:15 - Arka Sokaklar
  • 18:30 - Kanal D Ana Haber
  • 20:00 - Arka Sokaklar
  • 23:15 - Çok Akustik
  • 01:45 - Çetin Ceviz 2
  • 03:30 - Güneşin Kızları
  • 05:15 - Tatlı İntikam

İzleyicilerin Tepkisi

"Gelinim Mutfakta" programının yayınlanmaması, sadık izleyicilerini şaşırttı ve meraklandırdı. Sosyal medyada programın neden yayınlanmadığına dair birçok soru yöneltildi. Ancak Kanal D'nin bayram dolayısıyla yaptığı bu geçici değişiklik, izleyiciler tarafından anlaşılmış durumda. Programın 24 Haziran’da yeniden başlayacak olması, hayranlarını bir nebze olsun rahatlattı.

"Gelinim Mutfakta" Programı Hakkında

"Gelinim Mutfakta", gelin ve kayınvalidelerin mutfakta hünerlerini sergilediği, eğlenceli ve rekabet dolu anlara sahne olan bir yarışma programı. Yarışmacılar, her gün farklı yemekler yaparak jürinin beğenisine sunuyor ve en yüksek puanı alarak günün birincisi olmaya çalışıyor. Program, hem yemek tarifleriyle izleyicilere ilham veriyor hem de yarışmacıların yaşadığı heyecan dolu anlarla izleyicileri ekran başına kilitliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.