KPSS 2024/1 Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları! ÖSYM KPSS Nitelik Kodları Tam Liste Açıklanıyor

KPSS 2024/1 Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları! ÖSYM KPSS Nitelik Kodları Tam Liste Açıklanıyor
KPSS lisans mezunları için nitelik kodları açıklanıyor. Alım yapılacak meslek grupları için özel olarak belirtilen nitelik kodlarına göre tercih yapılması gerekiyor. KPSS 2024/1 lisans mezunları için nitelik kodlarının tam listesi haberimizde.

Yayınlanma: 11 Temmuz 2024 Perşembe 11:55

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans mezunları için nitelik kodları ÖSYM tarafından açıklandı. KPSS’ye giren ve tercih yapmayı planlayan adaylar, nitelik kodlarıyla ilgili detayları merak ediyor. Tercih yapacak olanların, mezun oldukları alan için belirlenen nitelik kodlarını ciddiyet incelemesi gerekiyor.

KPSS 2024/1 Tercihleri Ne Zaman?

ÖSYM, milyonlarca adayın heyecanla beklediği KPSS 2024/1 tercih kılavuzunu yayımladı. Adaylar, tercihlerini bu kılavuz doğrultusunda 11-18 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapabilecekler.

Tercih işlemleri :

  • Başlangıç Tarihi: 11 Temmuz 2024, saat 11.00
  • Bitiş Tarihi: 18 Temmuz 2024, saat 23.59

KPSS Nitelik Kodu Nedir?

KPSS nitelik kodları, kamu kurum ve kuruluşlarının personel alımları sırasında adaylarda aranan nitelikleri gösteren kodlardır. Bu kodlar, mezun olunan alan, mezuniyet yılı, yabancı dil bilgisi gibi birçok kriteri içerir. Adayların tercih yaparken bu kodları ciddiye alması gerekmektedir.

KPSS 2024/1 Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları Tam Listesi

ÖSYM tarafından yayımlanan kılavuzda, lisans mezunları için geçerli olan tüm nitelik kodları bir şekilde açıklanmıştır. Adaylar, tercihlerini açıklanmış nitelik kodlarını kontrol ederek başvurularını gerçekleştirebilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.