351.950 TL Hazır Paraya Yeni Araba Yolu Açılıyor! Fiat Arabaları Yetişen Alıyor..

351.950 TL Hazır Paraya Yeni Araba Yolu Açılıyor! Fiat Arabaları Yetişen Alıyor..
Sıfır kilometre otomobil alımlarında yenilenmiş fiyatlar araştırılıyor. Fiat firması özel bir teklifte bulunuyor. 351.950 TL'ye sıfır kilometre araba satışına başlandı.

İnsanlar araç ihtiyaçlarını karşılamak için sıfır kilometre otomobiller almaya çalışıyor, almaya çalışanlar bir fiyat krizi ile karşı karşıya kalıyorlar. Hatta karşılaştırma yapıldığında aylardır sıfır kilometre otomobil fiyatların enflasyonun altında kalmış . Maliyetleri fiyatlara yansıtamayan firmalar buna karşın araç satış rakamlarını yükseltemiyorlar. Bu nedenle otomobil firmaları müşterilere çok özel tekliflerle gelmeye çalışıyor.

Özel İmkanlar Sunuluyor

Sıfır kilometre araç piyasasında satışları artırmak isteyen firmaların son kozları çok özel olarak hazırlanmış kampanyalar oluyor. Fiat müşterilere yeni özel bir teklif sunuluyor. Müşteriler satın almak istedikleri aracın fiyatının yarısını hazır getirince yeni araçları teslim alabiliyorlar. Böylece hem müşteriler yüklü miktarda paralarını buraya bağlamamış oluyorlar hem de firma araç satışlarını hızlandırabiliyor.

Hafif Ticari Araçlar İlgi Çekiyor..

Sıfır kilometre otomobillerin fiyatları hangi imkan sunulursa sunulsun çoğu müşterinin alım gücünü aşmış . Bunun için de alternatif bir çözüm getiriliyor. Bütçe sıkıntısı yaşayan ve ucuz fiyata sıfır araba sahibi olmak isteyenlere hafif ticari araçları yeterli bir seçenek. Bu araçlar hem günlük otomobil ihtiyacını karşılıyor hem de yakıt tasarrufu imkanı sunuyor. Bu geçiş sürecinde hafif ticari araçlar özel koşulları olan kişiler için tam anlamıyla biçilmiş kaftan oluyor.

Fiat Fiorino Ucuz Araba

Fiat Fiorino şu anda Türkiye’nin en ucuz arabası olarak satışta bulunuyor. Bu aracı satın almak isteyenlerin liste fiyatına göre 703.900 TL hazır parası olması gerekiyor. Bütçe sorunu olan müşteriler bu fiyatın yarısı olan 351.950 TL’yi firmaya nakit olarak hazır veriyorlar. Sonra kalan 351.950 TL için de bir bankadan taşıt kredisi çekiliyor. Böylece 36 ay taksit imkanıyla sıfır kilometre araba sahibi olunuyor.

Nasıl Alabilirsin ?

Fiat’ın bu özel kampanyası, müşterilere hem ekonomik hem de pratik bir çözüm sunuyor. 351.950 TL peşinatla başlayan bu kampanya, özellikle bütçesi sınırlı olan ancak yeni bir araç almaya çalışan tüketiciler için ideal bir fırsat sunuyor. Kalan tutar için uygun faiz oranlarıyla taşıt kredisi kullanarak taksitlendirmek mümkün. Yeni bir finansal yükten kaçınabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.