A Milli Takım'da Hakan Çalhanoğlu ve Mert Günok Müjdesi! Hazırlıklar Hızlandı..

A Milli Takım'da Hakan Çalhanoğlu ve Mert Günok Müjdesi! Hazırlıklar Hızlandı..
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile karşılaşacak A Milli Takım, hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Takımda Hakan Çalhanoğlu ve Mert Günok'un rahatsızlıklarının ardından takımla birlikte antrenmanda olması , büyük bir moral kaynağı oldu.

Milli Takım Hazırlıklarını Sürdürüyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile önemli bir maça çıkacak olan A Milli Takım, hazırlıklarını Barsinghausen'deki kamp merkezinde sürdürüyor. Teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak yapıldı. Bu süreçte oyuncular, ısınma ve top kapma çalışmaları gerçekleştirdi.

Hakan Çalhanoğlu ve Mert Günok'tan Sevindirici Haber

Dünkü antrenmanda tedbir amaçlı yer almayan Hakan Çalhanoğlu ve Mert Günok, bugün takımla birlikte çalışarak iyi durumda olduklarını gösterdiler. Özellikle Hakan Çalhanoğlu'nun dönüşü, takımın hücum gücünü arttırması açısından büyük önem taşıyor. Mert Günok'un ise kalede güven vermesi, teknik ekibi rahatlatan bir diğer olumlu gelişme oldu.

Taktik Çalışmalar Başladı

Antrenmanın basına kapalı bölümünde, Avusturya karşılaşmasının taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Teknik direktör Vincenzo Montella, oyuncularına Avusturya'nın oyun tarzını ve zayıf noktalarını anlatarak, maça yönelik stratejiler üzerinde durdu. Bu çalışmalar, takımın maç gününe kadar en iyi şekilde hazırlanmasını amaçlıyor.

TFF'den Destek

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da antrenmanı izleyerek, oyunculara ve teknik ekibe moral verdiler. Federasyon yetkililerinin desteği, takımın motivasyonunu arttıran önemli bir faktör olarak öne çıkıyor.

Avusturya Maçı Geliyor! Son Hazırlıklar...

Ay-yıldızlı ekip, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Avusturya karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek. Montella, son antrenmanda oyuncuların hem fiziksel hem de zihinsel olarak hazır olmasını sağlamayı hedefliyor. Avusturya maçının , tüm detayların en ince ayrıntısına kadar çalışılması gerektiği biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.