Ali Koç'tan Heykel Açıklaması! Fenerbahçeli Milli Voleybolcumuz Eda Erdem'in Heykeli Dikilecek!

Ali Koç'tan Heykel Açıklaması! Fenerbahçeli Milli Voleybolcumuz Eda Erdem'in Heykeli Dikilecek!
Ali Koç, bugün yapmış olduğu açıklamada Eda Erdem'in heykelinin dikileceğini vurguladı. Gösterdiği performans ile Milli Voleybol takımımızda hatırı sayılır bir başarı elde etti. Fenerbahçeli sporcunun heykelinin dikileceği haberi olumlu karşılandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Olağanüstü Tüzük Değişikliği Genel Kurulu'nda Başkan Ali Koç, çeşitli açıklamalarda bulundu. Toplantının açılışında, Koç, kulübün amatör branşlardaki başarısını öne çıkardı ve sporcularını kutlayarak üyelerden alkış aldı.

Koç ayrıca, kulüp yönetiminin dün gerçekleştirdiği toplantıda, Fenerbahçe tarihine damgasını vurmuş Alex de Souza, Lefter Küçükandonyadis, Can Bartu ve Eda Erdem için heykeller yapılacağı kararı aldıklarını belirtti. Ülker Stadyumu'na yakın Yoğurtçu Parkı'nda bu heykellerin yer alacağını da ekledi.

Eda Erdem'in Heykeli Dikilecek

Sürpriz bir açıklama ile A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı ve Fenerbahçe'nin de yıldızı Eda Erdem'e heykel yapılacağını duyurdu. Koç, Eda Erdem'in bundan haberdar olmadığını ve muhtemelen şu anda da haberdar olmuş olacağını dile getirdi. Erdem, Fenerbahçe ile sadece Türkiye'de değil, Avrupa sahnesinde de başarılar elde etmiş bir sporcu olarak bunu fazlasıyla hak ettiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.