Ankaragücü Evinde Galip Geldi! Fatih Karagümrük 2-0 Karşısında Kazandı!

Ankaragücü Evinde Galip Geldi! Fatih Karagümrük 2-0 Karşısında Kazandı!
Ankaragücü, son zamanlarda iyi performans gösteremeyen Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup etti

Süper Lig'in 22. haftasında Ankaragücü, evinde Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Ligdeki son 6 maçında 4 beraberlik, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Ankaragücü, aynı süreçte 4 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyetle zorlu bir dönem geçiren Karagümrük'ü konuk etti.

Ankaragücü, cezası nedeniyle seyircisiz oynanan mücadelede 24. dakikada Ali Kaan Güneren'in attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıyı bu skorla tamamlayan ev sahibi ekip, ikinci yarıda da etkili performansını sürdürdü. 61. dakikada Federico Macheda'nın attığı golle skoru 2-0 yapan Ankaragücü, Karagümrük'ü mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Ankaragücü, bu galibiyetle puanını 28'e çıkarırken, küme düşme hattındaki Karagümrük ise 21 puanda kaldı. Ankaragücü'nün bir sonraki maçında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olması, takım için önemli bir sınavı beraberinde getiriyor. Diğer yandan, Karagümrük evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

Maç boyunca kalesini gole kapatarak önemli bir savunma performansı sergileyen Ankaragücü, attığı gollerin yanı sıra 4 net fırsattan da yararlanamayarak skoru daha da artırma şansını elde edemedi. Bu galibiyetle Ankaragücü, ligdeki konumunu güçlendirirken, Karagümrük ise zorlu bir dönemden çıkma adına çaba sarf edecek gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.