Anthony Taylor, Sparta Prag-Galatasaray Maçında Düdük Çalacak

Anthony Taylor, Sparta Prag-Galatasaray Maçında Düdük Çalacak
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Sparta Prag ile oynayacağı maçta İngiliz hakem Anthony Taylor düdük çalacak! İşte maçın detayları ve hakem atanmasıyla ilgili bilgiler burada. Türk futbol takımlarının Avrupa arenasındaki kritik maçlarından biri hakkında tüm detaylar!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Sparta Prag ile yapacağı maçın rövanşında İngiliz hakem Anthony Taylor'ın yönetiminde sahaya çıkacak. 22 Şubat Perşembe günü oynanacak olan karşılaşmada Taylor'ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise John Brooks olacak.

Galatasaray'ın önemli bir maçı olan Sparta Prag karşılaşmasında hakem atanması, futbolseverler tarafından merakla bekleniyordu. Anthony Taylor'ın yönetimindeki maçın nasıl bir atmosferde geçeceği ise şimdiden tartışma konusu oldu. Taraftarlar, hakem kararlarının maçın sonucunu etkileyebileceğini düşünüyor.

Sparta Prag-Galatasaray maçı, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda büyük önem taşıyor. Her iki takım da turu geçmek için mücadele edecek ve sahada büyük bir rekabet yaşanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.