Arda Güler Real Madrid Formasıyla Ne Zaman Dönecek? Genç Yıldızdan Açıklama Geldi!

Arda Güler Real Madrid Formasıyla Ne Zaman Dönecek? Genç Yıldızdan Açıklama Geldi!
Arda Güler, antrenman esnasında yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir Real Madrid formasıyla görüntülenemiyor. Başarılı genç yıldızın ne zaman forma giyeceği ise belli olacak. İşte Real Madrid'in genç yeteneğiyle ilgili son gelişme ve yaptığı açıklama.

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler, Amerika kampında dizinden yaşadığı sakatlık sonrasında ameliyat masasına yattı. Bu sakatlık nedeniyle ABD kampındaki hazırlık maçlarında forma şansı bulamayan Arda, kampın bitiminde hemen İspanya'ya döndü ve operasyon gerçekleştirildi.

Arda'nın bu talihsiz sakatlığı sonrasında, Real Madrid taraftarları, onun ne zaman yeşil sahalara döneceğini merakla bekliyor. Fenerbahçe altyapısından yetişip, Real Madrid'e transfer olan genç futbolcunun, sakatlık nedeniyle en az bir ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Ancak en olumlu tahminlere göre, Eylül ayındaki milli maç arasının ardından Arda, tekrar sahalara dönüş yapabilir.

Bu arada, Real Madrid, yeni La Liga sezonuna Athletic Bilbao'ya 2-0'lık skorla galip gelerek başlamış bulunuyor. Kraliyetler, La Liga'daki bir sonraki maçlarını ise Cumartesi günü Almeria ile yapacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.