Aryna Sabalenka ve Coco Gauff Kozlarını Paylaşacak! ABD Açık Kadınlar Finalinde Büyük Kapışma!

Aryna Sabalenka ve Coco Gauff Kozlarını Paylaşacak! ABD Açık Kadınlar Finalinde Büyük Kapışma!
ABD Açık Kadınlar Finalinde kimlerin karşılaşacağı belli oldu. 2004 doğumlu Coco Gauff ile Aryna Sabalenka finalde kozlarını paylaşacak. Heyecan dolu maçın ne zaman yapılacağı açıklandı.

ABD Açık Tenis Turnuvası'nın kadınlar kategorisinde, genç yıldızlar Aryna Sabalenka ve Coco Gauff final kapısını araladı. Turnuva, New York'un ünlü kortlarında 11. gününde devam ederken, 25 yaşındaki Belaruslu Sabalenka ve 19 yaşındaki Amerikalı Gauff yarı final müsabakalarında parladı.

Sabalenka Zorlanarak Kazandı

Aryna Sabalenka, yarı final mücadelesinde dünya sıralamasında 17. olan Madison Keys'i zorlu bir maç sonucu yendi. İlk seti 6-0 kaybettikten sonra, geriye düşmesine rağmen son iki seti 7-6 skorlarla kazanarak dirençli bir oyun sergiledi. Bu zaferle Sabalenka, 2023 Avustralya Açık'ı da kazanarak elde ettiği ilk grand slam zaferinin ardından ikinci kez bir grand slam finaline yükselmiş oldu.

19 Yaşında Finale Çıktı!

Öte yandan, Coco Gauff yarı finalde Karolina Muchova'ya karşı 6-3 ve 6-4'lük setlerle üstünlük sağlayarak finale çıkmayı başardı. Genç Amerikalı tenisçi, bu zaferle 2017 yılında yarı finale çıkan Serena Williams'tan bu yana bu başarıya ulaşan en genç Amerikalı oldu.

9 Eylül Cumartesi günü Türkiye saati ile 23.00'te yapılacak olan final müsabakasında Aryna Sabalenka ve Coco Gauff, kozlarını paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.