Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe Başkanlığıyla İlgili Açıklama: "Şampiyonluk Önceliğimizdir"

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe Başkanlığıyla İlgili Açıklama: "Şampiyonluk Önceliğimizdir"
Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık adaylığı iddialarına daha detaylı bir açıklama yaparak kulübün önceliklerini vurguladı. Yıldırım, takımın şampiyonluk mücadelesinden uzaklaştırılmaması gerektiğini belirtti.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, kulübün geleceği üzerine yapılan spekülasyonlara ve kendisiyle ilgili çıkan başkanlık adaylığı iddialarına dair daha kapsamlı bir açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirdi. Yıldırım, Fenerbahçe'nin gündeminin öncelikle sportif başarılar ve şampiyonluklar olduğunu vurgulayarak başladı.

Aday Olacak mı?

Yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı ile ilgili, kamuoyunda yer alan adaylık iddialarını gözlemlemekteyim. Ancak takımımızın sahadaki performansı ve şampiyonluk mücadelesi, kulübün asıl önceliği olmalıdır" ifadesiyle Yıldırım, kulübün temel hedeflerini belirledi. Ayrıca, takımın şampiyonluk mücadelesinden uzaklaştırılmaması gerektiğini ve bu konuda ciddi bir duruş sergilenmesi gerektiğini vurguladı.

Yıldırım, "Benim herhangi bir planlamam olursa, kamuoyu bunu 3. kişilerden değil bizzat şahsım tarafından öğrenecektir" diyerek, olası adaylık durumunda net bir duruş sergileyeceğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe'nin genel kurul zamanının geldiğinde gerekli açıklamaların yapılacağını ve herhangi bir bilgiye itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.