Beşiktaş Amir Hadziahmetovic'i Çıkardı, Yerine Başka Bir Oyuncuyu Transfer Edebilir!

Beşiktaş Amir Hadziahmetovic'i Çıkardı, Yerine Başka Bir Oyuncuyu Transfer Edebilir!
Beşiktaş, sözleşme dondurma işlemiyle birlikte Amir Hadziahmetovic yerine farklı bir oyuncuya kadroda yer verebilir. Sakatlanan futbolcunun bu sezon oynamayacağı biliniyordu.

Beşiktaş'ın Trendyol Süper Lig 20. haftasında oynadığı Karagümrük maçında sol bileğinden sakatlanan orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic'in sözleşmesi sezon sonuna kadar donduruldu. 26 yaşındaki oyuncu, bu sezon Beşiktaş formasıyla 30 maça çıkarken 6 asist yapmıştı. Fatih Karagümrük karşılaşmasında yaşadığı sakatlık sonucu sezonu kapatan Hadziahmetovic'in sağlık durumuyla ilgili yapılan kontrollerde 'kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması' tespit edildi. Bu durum, oyuncunun sezonu tamamlayamayacağı anlamına geldi.

Beşiktaş, Hadziahmetovic'in sözleşmesini dondurarak yabancı kontenjanında yer açma kararı aldı. Bu hamle, takımın gelecekteki transfer opsiyonlarına daha fazla esneklik kazandırmayı hedefliyor. Hadziahmetovic'in yaşadığı sakatlık ve sözleşmenin dondurulmasıyla ilgili alınan bu karar, Beşiktaş'ın kadro planlaması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.