Beşiktaş Kiev'in Karşısına Eksik Futbolcularla Çıkacak! İşte Sakatlık Alarmı Verilen O İsim...

Beşiktaş Kiev'in Karşısına Eksik Futbolcularla Çıkacak! İşte Sakatlık Alarmı Verilen O İsim...
Beşiktaş, Kiev ile zorlu bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Yarın akşam oynanacak maç için geri sayım başladı. Tecrübeli bir oyuncusu ise ne yazık ki sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Dinamo Kiev ile yaptığı ilk maçı 3-2 kazanmış olmasına rağmen, savunma hattında yaşadığı sıkıntılar gündemde. Özellikle stoper pozisyonunda seçenekleri kısıtlı olan teknik direktör Şenol Güneş, deneyimli savunma oyuncusu Amartey'in sakatlık haberini alınca ciddi bir darboğaza girdi.

Amartey Kiev Maçında Yok

28 yaşındaki Ganalı stoper Amartey, adalesinden yaşadığı sakatlık sebebiyle yaklaşan Dinamo Kiev ve Süper Lig'deki Sivasspor maçlarında sahadaki yerini alamayacak. Takımın sonraki programında bir milli maç arası da yer aldığı için, Amartey'in iyileşme süreci bu dönemde devam edecek. Oyuncunun, 15-17 Eylül tarihlerinde yapılacak Trabzonspor maçına yetiştirilmesi planlanıyor.

Bu olumsuz gelişmelere karşın, Beşiktaş'ın Dinamo Kiev ile yapacağı rövanş maçında savunma hattında kimlerin görev alacağı da netleşti. Teknik direktör Şenol Güneş, bu kritik maçta savunma merkezinde Omar Colley ve Necip Uysal ikilisine şans verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.