Beşiktaş - Konyaspor Maçı Öncesi Son Durum: Muhtemel 11'ler ve Önemli Detaylar!

Beşiktaş - Konyaspor Maçı Öncesi Son Durum: Muhtemel 11'ler ve Önemli Detaylar!
Beşiktaş, Konyaspor'u konuk ederken, Vincent Aboubakar'ın dönüşü ve muhtemel 11'ler maç öncesi en çok merak edilen konular arasında. Detaylar ve kritik noktalar burada!

Beşiktaş, Süper Lig'de Konyaspor'u konuk edecek. Maç öncesi dikkatler özellikle Beşiktaş'ın golcüsü Vincent Aboubakar'a çevrildi. Kabus bir sezon geçiren ve son maçlarda kadro dışı kalan Aboubakar'ın, Fernando Santos'un çıkardığı af ile ilk 11'de yer alması bekleniyor. Kamerunlu futbolcu, son golünü 8 Ekim'de atmış ve uzun bir aradan sonra tekrar sahaya çıkacak.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'inde Aboubakar'ın yanı sıra diğer oyuncular da büyük önem taşıyor. Rakip Konyaspor ise önemli eksiklerle sahaya çıkacak. Maç öncesi kadro durumları ve muhtemel 11'ler şu şekilde:

Beşiktaş Muhtemel 11: Mert, Onur, Necip, Worrall, Masuaku, Musrati, Gedson, Muçi, Rashica, Semih, Aboubakar.

Konyaspor Muhtemel 11: Slowik, Ahmet, Uğurcan, Damjanovic, Guilherme, N'Zonzi, Prip, Cicaldau, Soner, Ethemi, Cikalleshi.

Beşiktaş, Konyaspor karşısında galibiyet için sahaya çıkacak. Ancak eksik oyuncuların etkisiyle zorlu bir mücadele bekleniyor. Son beş maçta sadece bir galibiyet alan Beşiktaş, Konyaspor karşısında avantaj arayacak.

Maçın kritik detaylarına gelince, Beşiktaş son iki maçta Konyaspor ile berabere kaldı ve bu maçta kazanarak üstünlük kurmak isteyecek. Ancak Konyaspor da son yedi maçta sadece bir galibiyet alabildiği için zorlu bir rakip olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.