Beşiktaş Zorlu Sivasspor Deplasmanında! Siyah Beyazlılardan 8 Futbolcu Yok

Beşiktaş Zorlu Sivasspor Deplasmanında! Siyah Beyazlılardan 8 Futbolcu Yok
Beşiktaş, çok sayıda futbolcusu olmadan Sivasspor deplasmanına gidiyor. Yarın saat 16.00'da oynanacak maçta 8 eksiği bulunmakta.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında yarın EMS Yapı Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde tamamladı. Teknik direktör Fernando Santos yönetimindeki antrenman, ısınma koşuları ve pas çalışmasıyla başladı, ardından çift kale taktiksel maçla son buldu.

Siyah-beyazlı ekip, Sivasspor müsabakasının hazırlıklarını tamamladıktan sonra, saat 17.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Sivas'a gidecek.

Sivas maçı öncesinde eksikler de gündemde. Adana Demirspor maçında sağ ayak bileği iç yan bağında kısmi yaralanma yaşayan Semih Kılıçsoy ile ağrıları artan Onur Bulut, EMS Yapı Sivasspor maçı kadrosuna dahil edilmedi. Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Arthur Masuaku ile Vincent Aboubakar'ın yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic ile sarı kart cezalıları Mert Günok ile Tayfur Bingöl de maç kadrosunda yer alamadı.

Beşiktaş'ın Sivasspor maçı kafilesinde şu oyuncular yer aldı: Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Göktuğ Baytekin, Jonas Svensson, Tayyip Talha Sanuç, Omar Colley, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Milot Rashica, Daniel Amartey, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Jackson Muleka, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Yakup Arda Kılıç, Aytuğ Batur Kömeç, Serkan Emrecan Terzi, Gedson Fernandes, Emrecan Bulut.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.