Bir Devrin Sonu: Marius Sumudica Gaziantep Fk'ye Veda Etti! Yerine Kim Gelecek?

Bir Devrin Sonu: Marius Sumudica Gaziantep Fk'ye Veda Etti! Yerine Kim Gelecek?
Gaziantep FK, Süper Lig'de teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdı. Kulüp, gelecek için yeni bir döneme girerken, yeni teknik direktör arayışlarına başladı.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'de mücadele ederken teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdığını duyurdu. Kulüp yönetimi, Sumudica ile bir araya gelerek gelecek planları hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşme sonucunda, Sumudica'nın kulübe ve şehre olan sevgi ve saygısıyla birlikte takımın ileriye yönelik daha başarılı olabileceğine dair bir kanaat oluştu. Tarafların karşılıklı mutabakatıyla, teknik direktör Marius Sumudica ile ayrılık kararı alındı.

Gaziantep FK'nin kulüp içi dinamiklerini güçlendirmeyi hedefleyen bu kararın, takımın geleceğine olumlu katkılar sağlayacağı düşünülüyor. Yönetim kurulu, Sumudica'nın kulübe olan katkılarından dolayı teşekkür ederken, yeni bir teknik direktör arayışına başlayacağını da açıkladı. Gaziantep FK'nin, Süper Lig'deki rekabetçi performansını sürdürebilmesi ve başarı grafiğini yükseltebilmesi için yeni bir teknik ekiple güçlendirilmiş bir vizyonla ilerlemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.