Bir Zamanlar Manchester City İstemişti: Abdülkadir Ömür Acun'un Takımına Gidiyor!

Bir Zamanlar Manchester City İstemişti: Abdülkadir Ömür Acun'un Takımına Gidiyor!
Manchester City'nin genç yetenekken transfer etmek istediği Abdulkadir Ömür, yıllar sonra Hull City'e transfer oluyor. Acun'un takımına ne kadar bonservisle gideceği merak edildi

Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı Abdülkadir Ömür'ün transferiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile bir araya gelerek Abdülkadir Ömür için transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

Hull City'nin oyuncuyla görüşme gerçekleştikten sonra Trabzonspor'a resmi bir teklif sunduğu iddia ediliyor. Oyuncunun başka takımlardan da teklif aldığı ancak tercihini Hull City'den yana kullandığı ifade ediliyor. Trabzonspor cephesi, henüz resmi bir anlaşma olmadığını belirtse de Hull City, prensipte anlaşmanın sağlandığını doğruladı.

Transferin detayları netleşmemiş olsa da 6 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli belirlendiği konuşuluyor. Abdülkadir Ömür'ün sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer olacağı ve daha sonra zorunlu satın alma opsiyonuyla Hull City'ye katılacağı ifade ediliyor. Trabzonspor Kulübü'nün ise oyuncunun sonraki bir satışından yüzde 50 pay almak istediği belirtiliyor.

Anlaşmanın kısa bir süre içinde tamamlanarak resmi açıklamaların yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.