Dursun Özbek Gündemi Sarstı! "Icardi'ye Haksız Yere Ceza Verildi"

Dursun Özbek Gündemi Sarstı! "Icardi'ye Haksız Yere Ceza Verildi"
Galatasaray başkanı Dursun Özbek gündemi meşgul edecek önemli bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Katıldığı basın toplantısında Özbek, İtalyan golcü Mauro İcardi'ye verilen cezanın haksızlık olduğunu belirtti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, bir bahis şirketiyle yapılan sponsorluk anlaşması basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) istifa etmesi gerektiğini vurgulayarak, kulübünün bir koalisyona karşı savaştığını belirtti.

TFF ve İcardi Konusu

Başkan Özbek, TFF'nin Türk futboluna fayda sağlayamayacağı kanaatine vardıklarını ifade etti. Ayrıca, İtalyan futbolcusu Icardi'nin aldığı cezaya ilişkin eleştirilerde bulundu ve TFF'nin uygulamalarını sorguladı.

Kulüp İçi Disiplin Konuları ve Mehmet Büyükekşi'nin İhraç Talebi

Özbek, kulüp içi disiplin konularında yaşanan gelişmelere de değindi. Mehmet Büyükekşi'nin ihracı talebiyle ilgili olarak tüzük gereği disiplin kuruluna iletilmesi gerektiğini belirtti.

Medya ve Spekülasyonlarla Mücadele

Başkan Özbek, medyada ve sosyal medyada dolaşan spekülasyonlarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a yönelik gerçek dışı iddiaların arttığını belirterek, rakip takımların taktiksel saldırılarına karşı uyanık olunması gerektiğini vurguladı.

VAR Uygulamaları ve Yönetimde Yenilenme İhtiyacı

VAR sisteminin başarılı olduğunu ancak yönetimdeki bazı kişilerde tereddütler olduğunu ifade eden Özbek, kulübün yönetimsel açıdan yenilenmeye ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Spor Dışı Gelirlere İhtiyaç ve Yayın İhalesi

Başkan Özbek, spor dışı gelirlere olan ihtiyaca dikkat çekti ve naklen yayın gelirlerindeki düşüşü eleştirdi. Ayrıca, yeni yayın ihalesinde beklenen rakamların çok yüksek olmadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.