Dursun Özbek'in Başlattığı Yangın Sönmüyor! Fenerbahçe Savcılığa Verdi

Dursun Özbek'in Başlattığı Yangın Sönmüyor! Fenerbahçe Savcılığa Verdi
Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i suçlamak için savcılığa başvurdu. Özbek'in toplumu kin ve düşmanlığa teşvik etmekle suçlandığı bu gelişme, iki kulüp arasındaki gerilimin yeni bir boyuta taşınmasına neden oldu. Detaylar haberimizde.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki gerilimde yeni bir gelişme yaşandı. Sarı Lacivertli kulüp, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında yapılan açıklamaların toplumu kin ve düşmanlığa teşvik etme iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. İşte detaylar:

Fenerbahçe'nin Suç Duyurusu: Özbek Savcılığa Verildi

Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in hafta içi yaptığı basın toplantısında yaptığı açıklamalar nedeniyle suç duyurusunda bulundu. Kulübün resmi açıklamasına göre, Özbek hakkında 'toplumu kin ve düşmanlığa teşvik etme' iddiasıyla İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.

Fenerbahçe'nin Açıklaması:

Kamuoyuna duyuru

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı şahsın, 27.02.2024 ve 06.11.2023 tarihinde yaptığı haddini, sınırını aşan, toplumu kin ve düşmanlığa teşvik etme niteliğindeki açıklamaları kamuoyunun malumudur. İlgili şahıs hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.