En Popüler Tenisçi Unvanını Kazandı! Rafael Nadal'ı Sosyal Medya Takipçi Sayısı Ortaya Çıktı!

En Popüler Tenisçi Unvanını Kazandı! Rafael Nadal'ı Sosyal Medya Takipçi Sayısı Ortaya Çıktı!
Rafael Nadal, yeni bir rekora imza attı. Her ne kadar sakatlığı nedeniyle kendisini bir süredir kortlarda göremesek de sosyal medyada adından söz ettirmeyi başarıyor. Instagram, Facebook ve X platformlarında kaç takipçisi olduğu ortaya çıktı.

Rafael Nadal, tenis sahasında olduğu gibi sosyal medyada da dikkat çekiyor. Instagram'da 20 milyon takipçiye ulaşan Nadal, bu alanda bir ilke imza atmış durumda. Bu takipçi sayısı ile Nadal, tenis dünyasının en çok takip edilen ismi olmayı başardı.

Rafael Nadal'dan Sonra Kimler Var?

Nadal'ın en yakın rakipleri, popülerlik açısından geride kalıyor. Novak Djokovic, ABD Açık şampiyonluğu ve 24. Grand Slam zaferi ile büyük bir başarıya imza atmış olsa da, sosyal medyada Nadal'ın gerisinde. Djokovic'in Instagram'da 13,8 milyon, Facebook'ta 10 milyon ve Twitter'ın yeni adı olan X platformunda 9,2 milyon takipçisi var. 2022 yılında tenisi bırakan Roger Federer de hâlâ popülerliğini koruyor. Federer'in Instagram takipçi sayısı 12 milyon, Facebook'ta 18 milyon ve X'te 12,7 milyon.

Facebook ve X'te de Takipçisi Çok

Nadal sadece Instagram'da değil, diğer sosyal medya platformlarında da oldukça popüler. Facebook'ta 14 milyon, X platformunda ise 15,6 milyon takipçisi ile geniş bir kitleye hitap ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.