Fenerbahçe Beko Formunu Korumaya Devam Ediyor! Baskonia'yı Mağlup Ettiler!

Fenerbahçe Beko Formunu Korumaya Devam Ediyor! Baskonia'yı Mağlup Ettiler!
Fenerbahçe Beko, Euroleague'de Baskonia'yı mağlup ederek hem bir maçta en çok sayı attığı hem de en çok asist yaptığı karşılaşmada 111-96 galip geldi.

Euroleague'in 27. haftasında Fenerbahçe Beko, İspanya'nın güçlü ekibi Baskonia'yı 111-96 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı.

Karşılaşmanın İçeriği

Fenerbahçe Beko, maça Calathes'in basketiyle başladı ve karşılıklı basketlerle geçen ilk çeyreği konuk ekibin 34-32 üstünlüğüyle tamamladı.

İkinci çeyrekte ise Fenerbahçe, Sestina'nın etkili oyunuyla öne geçti. Ancak Baskonia'nın hızlı geri dönüşüyle ilk yarıyı 55-54 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrekte ise Baskonia'nın etkili hücumuyla bir ara geriye düşen Fenerbahçe, son çeyreğe 78-78'lik eşitlikle girdi.

Son çeyrekte ise savunmasını sertleştiren Fenerbahçe, 10-0'lık bir seriyle farkı açarak karşılaşmadan 111-96 galip ayrıldı.

Çifte Rekor: En Fazla Sayı ve Asist

Fenerbahçe Beko, bu galibiyetle Euroleague'de bir maçta en fazla sayı (111) kaydettiği ve en çok asist (32) yaptığı rekor bir maça imza attı.

Calathes'in Başarısı: Diamantidis'i Yakaladı

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Nick Calathes, Baskonia maçında çaldığı iki top ile Euroleague'de 434 top çalma istatistiğine ulaşarak bu alanda lider durumda bulunan Dimitris Diamantidis'i yakaladı.

Fenerbahçe Beko, bu galibiyetle 16. zaferini elde ederken, Baskonia ise 13. kez mağlup oldu. Bir sonraki mücadelesinde 7 Mart'ta deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.