Fenerbahçe Birkaç Futbolcusunu Takımdan Gönderecek! Lig ve Avrupa Hazırlığı Sürüyor!

Fenerbahçe Birkaç Futbolcusunu Takımdan Gönderecek! Lig ve Avrupa Hazırlığı Sürüyor!
Fenerbahçe Trendyol Süper Lig kadrosunu düzenliyor. En fazla 28 oyuncuyu A Takımda tutabileceği için birkaç isimle daha vedalaşacak. Takımdan hangi futbolcular gidecek? İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin mevcut kadrosu satışlar sonrasında 33 oyuncuya indi. Ancak Süper Lig kuralları gereği A listesinde en fazla 28 futbolcu bulundurabileceği için, kadroda yer alan 5 oyuncunun daha takımdan ayrılması gerekiyor.

Kadrodan Yabancı Futbolcular da Gidecek

Kadrodaki 16 yabancı futbolcudan en az ikisinin de yeni bir transfer olmaksızın gönderilmesi bekleniyor. Crespo'nun takımdan ilk ayrılacak isim olacağı konuşuluyor, Joshua King de yakın takipte. Bu iki oyuncu için alınan teklifler değerlendiriliyor. Ayrıca lisansı çıkartılmayan Omar Fayed ile genç yetenek Emre Demir'in kiralık olarak gönderileceği duyuruldu. Defans oyuncuları Burak Kapacak ve Nazım Sangare'nin de satış listesinde olduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe Soumare İçin Devrede!

Kaleyi Livakovic ile güçlendiren sarı-lacivertliler, şimdi de orta saha için transfer çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Krunic transferi Milan tarafından kabul görmediği için, alternatif isimler arasında Leicester City'nin genç Fransız oyuncusu Boubakary Soumare öne çıkıyor. Fenerbahçe, Soumare'yi satın alma opsiyonu ile kiralamayı planlıyor. Genç futbolcunun büyük başarı hedefleriyle kurulan kadroya katılması için ikna çalışmaları sürüyor. Ancak, Premier Lig'den düşen Leicester City, oyuncusunu sadece yüksek bir bedelle satmayı düşünüyor. Transfer görüşmeleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.