Fenerbahçe Manchester United'lı Oyuncuyla Anlaştı! Fred İstanbul'a Geliyor!

Fenerbahçe Manchester United'lı Oyuncuyla Anlaştı! Fred İstanbul'a Geliyor!
Fenerbahçe, M. United'ın orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak üzere. Fred bugün İstanbul'a geliyor. Futbolcunun sağlık kontrollerinden geçmesi beklenmekte.

Türkiye Süper Lig'de şampiyonluk özlemine son vermek amacıyla büyük yatırımlar yapan Fenerbahçe, bir transfer bombası daha patlattı. Manchester United'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'i kadrosuna katmaya hazırlanan Sarı-lacivertliler, hem oyuncu hem de İngiliz kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.

Sağlık Kontrollerinden Geçecek

Frederico Rodrigues de Paula Santos olarak bilinen Fred, bugün (12 Ağustos 2023) İstanbul'a gelecek. Sağlık kontrolünden geçecek olan oyuncu, daha sonra transferle ilgili son görüşmeleri gerçekleştirecek. Bu transfer, Fenerbahçe'nin orta sahasına büyük bir güç katacak.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun bildirdiğine göre, Fenerbahçe'nin bu büyük transferi gerçekleştirmek için İngiliz kulübüne 10 milyon Euro bonservis bedeli ve ekstra 5 milyon Euro bonus ödemesi yapması bekleniyor.

2018 yılında Shakhtar Donetsk'ten 52 milyon Sterlin karşılığında Manchester United'a transfer olan Fred, Old Trafford'da etkileyici bir performans sergiledi. Toplamda 213 maça çıkan başarılı oyuncu, bu maçlarda 14 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.