Galatasaray - Çaykur Rizespor Karşılaşmasına Takvim Engeli!

Galatasaray - Çaykur Rizespor Karşılaşmasına Takvim Engeli!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Çaykur Rizespor maçının tarihini değiştirerek spor dünyasında hareketlilik yarattı. İstanbulspor-Kasımpaşa maçının da tarihi revize edilerek yeni bir program oluşturuldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Çaykur Rizespor maçının tarihini değiştirdi. Başlangıçta 10 Mart Pazar günü planlanan karşılaşma, sarı-kırmızılı takımın UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmesi sebebiyle 8 Mart Cuma gününe çekildi.

İstanbulspor-Kasımpaşa Maçı Pazar Gününe Kaydırıldı

Öte yandan, 8 Mart Cuma günü saat 20.00'de yapılacağı duyurulan İstanbulspor-Kasımpaşa maçının programı da değiştirildi. Bu karşılaşma, 10 Mart Pazar günü saat 16.00'da oynanacak şekilde revize edildi.

Resmi Açıklama ve Değişiklikler

TFF, konuyla ilgili resmi açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu sonuçları neticesinde, Trendyol Süper Lig 29. hafta programında değişiklikler yapılmıştır. Buna göre daha önce 10 Mart Pazar günü saat 16.00'da oynanacağı duyurulan Galatasaray - Çaykur Rizespor müsabakası 8 Mart Cuma günü saat 20.00'ye, 8 Mart Cuma günü saat 20.00'de oynanacağı duyurulan İstanbulspor - Kasımpaşa maçı ise 10 Mart Pazar günü saat 16.00'ya alınmıştır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.