Galatasaray Nef, Lige Galibiyetle Başladı! Karşılaşmayı 93-77 Kazandı

Galatasaray Nef, Lige Galibiyetle  Başladı! Karşılaşmayı 93-77 Kazandı
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray Nef ilk haftayı güzel geçirdi. Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'i 93-77 mağlup etti. Maçla ilgili detaylar haberimizde yer aldı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin açılış haftasında Galatasaray Nef, deplasmanda Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile karşılaştı ve 93-77'lik skorla mağlup etti.

Maç, Pamukkale Üniversitesi Salonu'nda gerçekleşti, ve karşılaşmayı Özlem Yalman, Ahmet Tatlıcı, Kerem Yılmaz hakem triosu yönetti.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket takımında Robinson 13, Hudson 16, Ömer Yasir Küçük 4, Berke Aygündüz 3, Alihan Demir 4, Bleijenbergh 3, Pecarski 14 ve Oturu 20 puanla oynadılar. Galatasaray Nef’ten ise Martin 5, Walden 10, İsmet Akpınar 10, Sadık Emir Kabaca 14, Halilovic 9, Samet Geyik 8, Radebaugh 14, Yeboah 9, Buğrahan Tuncer 6 ve Göksenin Köksal 8 puan kaydetti.

Karşılaşmanın ilk periyodu 18-25, ilk yarıyı ise 40-46 Galatasaray Nef önde tamamladı. Üçüncü periyot sonunda ise skor tablosu 56-73 olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.