Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Zorlu Gruba Düştü! İlk Maç Kopenhag ile Oynanacak!

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Zorlu Gruba Düştü! İlk Maç Kopenhag ile Oynanacak!
Sarı kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi grup fikstürü açıklandı. Maç takvimine bakıldığında Manchester United, Bayern Münih ve Kopenhag ile oynayacağı öğrenildi. İlk maç Kopenhag ile oynanacak. İşte maçların oynanacağı tarih...

Türkiye'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcisi Galatasaray, karmaşık ve heyecan verici bir gruba dahil oldu. Sarı-kırmızılı takım, A Grubu'nda Bundesliga devi Bayern Münih, İngiltere'nin köklü kulüplerinden Manchester United ve Danimarka'nın güçlü ekibi Kopenhag ile mücadele edecek. İlk karşılaşmasını 20 Eylül'de kendi sahasında yapacak olan Galatasaray, Kopenhag'ı ağırlayacak.

Galatasaray'ın İlk Maçı Kopenhag İle!

Galatasaray'ın A Grubu'ndaki maç programı oldukça yoğun ve zorlu. 20 Eylül Çarşamba günü, Kopenhag'ı kendi evinde ağırlayacak olan Galatasaray, ilk mücadelesini taraftarlarının önünde verecek. Ekim ayının ilk haftasında ise Manchester United ile İngiltere'de karşı karşıya gelecekler.

24 Ekim'de, Bayern Münih'i evinde ağırlayacak olan Galatasaray, 8 Kasım'da ise Almanya'ya gidecek ve Bayern Münih'in konuğu olacak. Kasım'ın sonunda, 29 Kasım Çarşamba günü, Manchester United ile bir kez daha mücadele etmek için sahaya çıkacaklar. A Grubu'ndaki son maçını 12 Aralık'ta Kopenhag'a karşı deplasmanda yapacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.