Galatasaray Yedek Oyuncularını Farklı Liglere Kiralıyor! Teknik Direktör Okan Buruk'un Son Transfer Hamleleri!

Galatasaray Yedek Oyuncularını Farklı Liglere Kiralıyor! Teknik Direktör Okan Buruk'un Son Transfer Hamleleri!
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrosunu domine etmişken, geride kalan futbolcularını ise kiralama yöntemi ile farklı takımlara gönderiyor. Pek çok ligde Galatasaray'ın kiralık futbolcusu bulunmakta.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir şekilde yer alabilmek için transfer döneminde yabancı yıldızlara yatırım yaparken, yerli oyuncularla yollarını ayırıyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un takımda tutmak istediği Yunus Akgün ve Berkan Kutlu gibi isimler, yüksek profilli yabancı liglere kiralık olarak gönderildi. Yunus Akgün İngiliz ekibi Leicester City'ye, Berkan Kutlu ise İtalyan takımı Genoa'ya katıldı. Ayrıca, Emin Bayram da Belçika'nın Westerlo takımına kiralandı.

Galatasaray'da İki Oyuncu Daha Kadrodan Ayrıldı

Genç yetenekler konusunda da benzer bir strateji izleniyor. Örneğin, 20 yaşındaki Baran Aksaka'nın Şanlıurfaspor ile kiralık olarak anlaştığı belirtiliyor. 18 yaşındaki Hamza Akman'ın da Rizespor'a kiralanacağı söyleniyor. Altyapıdan yetişen ve dikkatleri üzerine çeken Beknaz Almazbekov, sözleşmesini yenilemeyerek Galatasaray'dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.