Galatasaray'ın Eski Yıldızı Lukas Podolski Servetine Servet Kattı! 210 Milyon Euro Kâr Elde Etti

Galatasaray'ın Eski Yıldızı Lukas Podolski Servetine Servet Kattı! 210 Milyon Euro Kâr Elde Etti
Galatasaray'ın eski yıldızı Lukas Podolski Almanya'da kurmuş olduğu döner zinciriyle yüksek oranda kâr elde ettiğini duyurdu. 210 Milyon Euro'luk net bir kâr elde eden Lukas Podolski adeta servetine servet kattı.

Eski Galatasaraylı futbolcu Lucas Podolski'nin Almanya'da kurduğu döner restoran zinciriyle kazandığı önemli servet ve Türkiye'deki fon dolandırıcılığı olayından kurtuluşu hakkında bilgiler:

Lucas Podolski'nin Döner Restoran İşletmeleri

Eski Galatasaraylı futbolcu Lucas Podolski, 2018 yılında Almanya'da 'Mangal Döner' adıyla bir döner restoran zinciri kurdu. Bu zincir, 30'a yakın mağazaya ulaşarak önemli bir hizmet ağı oluşturdu.

Kazanç Miktarı ve Başarı

The Sun'da yer alan haberlere göre, Podolski'nin döner restoran zincirinden elde ettiği gelir, 210 milyon Euro'ya (7 milyar 13 milyon 299 bin Türk Lirası) ulaştı. Bu başarı, eski futbolcunun futbol kariyerinden elde ettiği geliri önemli ölçüde artırdı.

Fon Dolandırıcılığı Olayı ve Kurtuluş

2023 yılında Türkiye'deki bir dolandırıcılık davasında, Podolski'nin özel fon tuzağından son anda kurtulduğu ortaya çıktı. Galatasaray'ın Polonyalı yıldızı, tercüman Musa Mert Çetin aracılığıyla dolandırıcılık girişiminden haberdar oldu ve bu tuzaktan uzak durmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.