Galatasaray'ın Milyonlar Ödediği Yıldız İsimler Beklentileri Karşılayamadı!

Galatasaray'ın Milyonlar Ödediği Yıldız İsimler Beklentileri Karşılayamadı!
Galatasaray'ın yüksek maliyetli transferlerinden beklenen performansı alamamasıyla ilgili detaylar. Zaha, Ziyech, Ndombele ve Tete gibi oyuncuların sahada istenilen düzeyde performans gösterememesi üzerine yaşanan gelişmeler.

Son şampiyon unvanıyla başladığı sezonda Avrupa'da üst turları hedefleyen Galatasaray, Zaha, Ziyech, Ndombele ve Tete gibi yıldız transferlerinden istediği performansı alamadı. Sakatlıklar ve yedek kulübesine hapsolmalar, 16.7 milyon Euro'yu bulan maliyetlerin karşılığını sahada verimli bir şekilde gösteremeyen oyuncuların başında geldi.

Galatasaray'ın Avrupa Hedefi: Üst Turlar!

Sezon öncesinde Avrupa'da iddialı bir performans sergilemeyi hedefleyen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını geçemeyerek hayal kırıklığı yaşadı. Ardından Avrupa Ligi'nde play-off turunu geçememesiyle hedeflerinden uzaklaştı. Bu hayal kırıklığının altında, sezon başındaki yüksek maliyetli transferlerin beklenen katkıyı sağlayamaması yatıyor.

Yıldız Transferlerin Maliyetleri ve Performansı

Zaha, Ziyech, Ndombele ve Tete gibi yıldız oyunculara yüksek maliyetlerle imza atan Galatasaray, beklenen performansı alamadı. Sakatlıklarla mücadele eden ya da istenilen düzeyde performans sergileyemeyen oyuncular, takımın hedeflerine ulaşmasını engelledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.