Gattuso'nun Marsilya Macerası Son Buldu: İşte Detaylar!

Gattuso'nun Marsilya Macerası Son Buldu: İşte Detaylar!
Marsilya'nın İtalyan teknik direktörü Gennaro Gattuso ile yolları ayrıldı! Gattuso'nun ayrılığındaki detaylar ve Olimpik Marsilya'nın son durumu burada. İşte Gattuso'nun kötü performans sonrası görevden alınması ve Marsilya'nın geleceği hakkında bilgiler!

Fransa Ligue 1 takımlarından Olimpik Marsilya, İtalyan teknik direktör Gennaro Gattuso ile yollarını ayırdı. Kulüp yetkilileri, yaşanan kötü sonuçlar sonrasında Gattuso'ya teşekkür ederken, gelecek için iyi dileklerde bulundu.

46 yaşındaki deneyimli teknik adam Gattuso, daha önce birçok önemli Avrupa kulübünde görev almıştı. Ancak Marsilya'da yaşanan kötü performanslar, teknik direktörün görevine son verilmesine neden oldu. Ligdeki son 6 maçta 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Olimpik Marsilya, 22 hafta sonunda 30 puanla 9. sırada yer alıyor.

Gattuso'nun ayrılığı, Marsilya camiasında büyük bir şok etkisi yarattı. Ancak kulüp yönetimi, takımın geleceği için yeni bir sayfa açma kararı aldı. Gattuso'nun yerine gelecek teknik direktör ise henüz açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.