Hakan'lı İnter Deplasmanda 4-0 Kazanmasını Bildi!

Hakan'lı İnter Deplasmanda 4-0 Kazanmasını Bildi!
Hakan Çalhanoğlu'nun da ikinci yarıya kadar oynadığı Inter lig maçında, Salernitana 4-0 kaybetti. Seria A'da nefes kesen bir maç oynandı. Gollerin tamamını Lautaro Martinez attı.

Serie A'nın yedinci haftasında, Inter, deplasmanda Salernitana ile karşı karşıya geldi ve rakibini 4-0'lık skorla mağlup etti. Şampiyonluk yolunda iddialı bir pozisyonda olan Inter, galibiyet yüzü görmeyen Salernitana'ya konuk oldu, Salerno'daki Arechi Stadı’nda çekişmeli bir müsabakaya çıktı. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklara rağmen golle sonuçlanmadı. İkinci yarıda, Lautaro Martinez oyuna dahil oldu ve sahneyi tamamen kendi üzerine çekti. Arjantinli golcü, 62., 77., 85. (penaltı) ve 89. dakikalarda bulduğu gollerle takımına 4-0'lık bir zafer kazandırdı. Böylece, Martinez, Serie A tarihinde bir maçta yedekten gelip 4 gol atan ve takımına maçı kazandıran ilk oyuncu oldu.

Hakan Çalhanoğlu 54. Dakikada Çıktı

Inter'in kadrosunda bulunan Türk futbolcu Hakan Çalhanoğlu da bu önemli maçta ilk 11'de sahaya çıktı ve 54. dakikada yerini Kristjan Asllani’ye bıraktı.

Inter, hafta içinde kendi evinde Sassuolo'ya yaşadığı yenilginin ardından, Salernitana karşısında aldığı bu galibiyetle moral buldu. Inter, bu zaferle puanını 18'e yükseltti ve ligde üst sıralarda kendine yer buldu. Öte yandan, Salernitana ise bu mağlubiyetle haftayı puansız kapatarak, 3 puanla 19. sıradaki yerini korudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.