Hatayspor'dan Harika Dönüş! Volkan Demirel'in Takımı Trabzonspor'u 3-2 Yendi!

Hatayspor'dan Harika Dönüş! Volkan Demirel'in Takımı Trabzonspor'u 3-2 Yendi!
Teknik direktörlüğünü Volkan Demirel'in yaptığı Hatayspor, Trendyol Süper Ligi'nin 6. haftasında Trabzonspor ile karşılaştı. Ev sahibi Hatayspor, 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanmasını bildi.

Trendyol Süper Lig'de 6. haftanın final maçında Trabzonspor, deplasmanda Atakaş Hatayspor ile kritik bir mücadeleye çıktı. Kasımpaşa ve Beşiktaş karşısında elde ettiği galibiyetlerle moral bulan Trabzonspor, bu maçta ise 2-0'lık üstünlüğü koruyamayarak 3-2'lik skorla mağlup oldu. Mersin’deki bu zorlu karşılaşmada Trabzonspor, Visca ve Onuachu’nun attığı gollerle 2-0 öne geçse de, Hatayspor, Rivas, Lamkel ve Dele-Bashiru'nun golleriyle geri döndü ve Trabzonspor'u mağlup etmeyi başardı.

Son yirmi dakikaya 2-0 önde başlayan Trabzonspor, peşi sıra kalesinde gördüğü gollerle mağlup olmanın şokunu yaşadı. Hatayspor, Süper Lig'de 6 hafta boyunca yenilmedi ve Trabzonspor karşısında da bu seriyi devam ettirdi.

Maçın Önemli Anları

Maçta ilk golü atan isim 44. dakikada Edin Visca oldu. Orta sahaya yakın bir pozisyondan Onuachu'nun yaptığı kafa vuruşu, Visca'ya mükemmel bir asist oldu. Visca, ceza sahasına girer girmez kaleciyi mağlup etti ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi, ikinci yarıda ise Onuachu'nun golüyle Trabzonspor farkı ikiye çıkardı. Hatayspor, maça ortak olma çabası içinde 72’de Rigoberto Rivas'la gol buldu ve farkı 1'e indirdi.

Hatayspor, 80. dakikada penaltı beklerken, hakem Burak Şeker, VAR incelemesi sonucu pozisyonun penaltı olmadığına karar verdi.

Hatayspor Maçı 3-2'ye Çevirdi

Maçın sonlarına doğru, 88. dakikada Hatayspor'un Lamkel Zé’sinin attığı golle durum 2-2 oldu. Maçın son dakikaları oldukça çekişmeli geçti ve 90+6’da Dele Bashiru, Hatayspor'a galibiyeti getiren golü attı. Bu golle birlikte Hatayspor sevinci tavan yaptı ve teknik direktör Volkan Demirel büyük bir sevinç yaşadı.

Bu maçın ardından, Trabzonspor puan durumunda 9 puanda kalmış oldu, Atakaş Hatayspor ise puanını 10'a çıkardı. Ligde önümüzdeki hafta Trabzonspor kendi sahasında Pendikspor ile karşılaşacak, Hatayspor ise deplasmanda Karagümrük ile mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.