Manchester City Haaland'ın 2 Golü ile 3-0 Kazandı!

Manchester City Haaland'ın 2 Golü ile 3-0 Kazandı!
Manchester City, deplasmanda Burnley'in stadında adeta şov yaptı. 3-0 biten maçta 2 gol Erling Haaland'dan geldi. Premier Lig'in açılış maçında, son lig şampiyonu yine şaşırtmadı.

İngiltere'nin en üst düzey futbol ligi olan Premier Lig'de 2023-2024 sezonun heyecanlı bir açılış maçına tanık olduk. Son şampiyon Manchester City, Burnley'nin ev sahipliği yaptığı Turf Moor Stadı'nda mücadele etti. City, karşılaşmayı 3-0'lık net bir skorla kazandı.

2 Gol Haaland'dan Geldi

Manchester City'nin galibiyetinde Norveçli yıldız oyuncusu Erling Haaland önemli bir rol oynadı. Haaland, maçın sadece 4. dakikasında ağları havalandırarak takımına öne geçirdi, ardından 36. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. İlk yarıyı iki golle kapatan City, maçın sonlarına doğru orta saha oyuncusu Rodri'nin de katkısıyla skoru 3-0'a taşıdı.

Karşılaşmanın son dakikalarında dramatik bir an yaşandı. Burnley'den Anass Zaroury, maçın uzatma dakikalarında doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışı bırakıldı. Bu an, Burnley için zaten zor geçen bir maçın tuz biber ektiği oldu.

Bu galibiyetle Manchester City, sezonun ilk maçında gücünü ve iddiasını ortaya koymuş oldu. Haaland'ın parlak performansı, takımın bu sezon da şampiyonluk yarışında ciddi bir rakip olacağının işareti gibi görünüyor. Burnley ise bu ağır mağlubiyetten dersler çıkararak toparlanmaya çalışacak gibi gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.