Manchester Martial'siz Kaldı! Futbolcu Neredeyse 3 Ay Sahalardan Uzak Kalacak!

Manchester Martial'siz Kaldı! Futbolcu Neredeyse 3 Ay Sahalardan Uzak Kalacak!
Manchester United'ın başarılı futbolcusu Anthony Martial, sakatlığı nedeniyle aylarca sahalarda gözükmeyecek.

Manchester United'ın hücum hattında yer alan Anthony Martial, geçirdiği operasyon sonrasında yaklaşık 10 hafta sürecek bir iyileşme sürecine girecek. Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre, Fransız oyuncunun kasığındaki ağrıyla ilgili başarılı bir ameliyat gerçekleştirildi ve futbolcunun sahalardan yaklaşık 10 hafta uzak kalması bekleniyor.

28 yaşındaki Martial, bu sezon Manchester United formasıyla 19 maçta görev alarak 2 gol ve 2 asistlik bir performans ortaya koydu. Ancak, yaşadığı sakatlık nedeniyle önemli bir süre sahalardan uzak kalacak olan oyuncunun, rehabilitasyon sürecinde takımını destekleyemeyecek olması, Manchester United taraftarları için üzücü bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Martial'ın uzun bir iyileşme sürecine girmesi, takımın hücum hattında değişikliklere gitmek zorunda kalabileceği anlamına geliyor. Manchester United, bu dönemde diğer forvet oyuncularına daha fazla sorumluluk vermek durumunda kalacak ve ligdeki performansını bu zorlu süreçte nasıl sürdüreceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.