Manchester United Bayern'den 4 Gol Yiyince Gözler Altay'a Çevrildi! Kamerunlu Onana Yerine Altay Forma Şansı Bulacak mı?

Manchester United Bayern'den 4 Gol Yiyince Gözler Altay'a Çevrildi! Kamerunlu Onana Yerine Altay Forma Şansı Bulacak mı?
Kamerunlu kaleci Onana, sene başında yüksek bir bonservis bedeli ile Manchester United'a transfer oldu. Ancak son birkaç maçtır beklentileri karşılayamıyor. Bayern Münih maçında ise 4 gol yedi ve kilit isimlerden biri oldu. Yeni transfer Altay ise yedek kalecilikten ilk 11'e geçiş yapabilir. Taraftar Altay'ı takımın başında görmek istiyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk hafta heyecanı kapsamında, A Grubu’nda, Galatasaray'ın da bulunduğu grupta nefes kesen bir maç gerçekleşti. Bayern Münih ile Manchester United arasında geçen kıran kırana mücadele, futbolseverlere adeta futbol ziyafeti çekti. Toplamda 7 golün atıldığı bu karşılaşmada, Bayern Münih sahadan 4-3’lük galibiyetle ayrıldı. Bu heyecan dolu maçta, Manchester United kalecisi Andre Onana, performansıyla maça damga vurdu.

Maçtaki Tüm Goller

Allianz Arena’da gerçekleşen maçta Alman takımı; 28. dakikada Sane, 32. dakikada Gnabry, 53. dakikada Kane’in penaltısı ve 90+2. dakikada Tel’in golleriyle 4-3 üstünlük kurdu. Manchester United’ın gollerini ise 49. dakikada Hojlund ve 88. ile 90+5. dakikalarda Casemiro kaydetti.

Andre Onana Büyük Tepki Çekti

İngiliz taraftarlar, özellikle ilk yarıda birçok hata yapan Manchester United kalecisi Andre Onana’dan memnun kalmadı. 29 yaşındaki Kamerunlu kaleci, Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında kalesine yönelen 12 şutun 9’unda gol gördü. Premier Lig’de de eleştirilen Onana’nın yerine, Fenerbahçe’den transfer edilen milli kaleci Altay Bayındır’ın oynamasını isteyen İngiliz taraftarlar, bu taleplerini Bayern Münih maçı öncesinde de dile getirmişlerdi. Ancak, Altay Bayındır, Manchester United’da henüz bir maçta forma giyme şansı bulamadı.

altay.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.