Manchester United Transfer Çıkmazından Kurtuldu! Çözüm Hollandalı Futbolcuda!

Manchester United Transfer Çıkmazından Kurtuldu! Çözüm Hollandalı Futbolcuda!
Manchester United'ın bir süredir takipçisi olduğu Anwar El Ghazi ile sözleşme imzalanabilir. Futbolcuya teklifte bulunuldu. Yaşadığı sıkıntılar nedeniyle futbolcularından tam verim alamayan Kırmızı Şeytanlar, çözümü Ghazi ile sağlayabilir.

Manchester United, kanat mevkii için hala bir çözüm arayışında. Bu bağlamda, Hollandalı futbolcu Anwar El Ghazi ile ilgilenmeye başladılar. El Ghazi, son olarak PSV Eindhoven ile yollarını karşılıklı anlaşmayla ayırmıştı. Ajax, Aston Villa ve Everton gibi kulüplerde de forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, şu an serbest statüde olduğu için transfer penceresinin kapalı olması bir engel teşkil etmiyor.

El Ghazi İlaç Gibi Gelecek

Manchester United'ın teknik direktörü Erik ten Hag, son dönemde sağ kanatta kadro derinliği yaşanıyor. Antony'nin yaşadığı yasal sorunlar ve Jadon Sancho ile olan ilişki sorunları nedeniyle, sağ kanatta büyük bir boşluk oluştu. El Ghazi, bu boşluğu doldurabilecek kapasitede bir oyuncu olarak görülüyor.

Premier Lig'e Dönüş Fırsatı

Suudi Arabistan'dan El Ghazi'ye gelen teklifler olmasına rağmen, Manchester United ona Premier Lig'e geri dönüş yapma imkanı sunabilir. Bu, United'ın 158 milyon sterlinlik yatırımı Antony ve Sancho'nun durumunu ciddi anlamda gözden geçirdiğini gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.