Marco Veratti Kimdir? Marco Veratti Futbol Kariyeri, Yaşı, Mevkisi, Değeri

Marco Veratti Kimdir? Marco Veratti Futbol Kariyeri, Yaşı, Mevkisi, Değeri
Başarılı futbolcu Marco Veratti kimdir? Futbolcunun kariyeri, geçmişte oynadığı takımlar, yaşı, bonservis değeri ve hakkındaki diğer bilgiler yazımızda.

Marco Verratti, 5 Kasım 1992 tarihinde İtalya'nın Pescara kentinde dünyaya açtı gözlerini. Orta sahada gösterdiği performans ile tanınan Verratti, futbolculuk serüvenine 2001 yılında, Manoppello Arabona takımıyla atılmıştı. O, sadece kulüp futbolunda değil, aynı zamanda İtalya'nın ulusal kadrosunda da kilit bir rol oynamaktadır. Şu an için Verratti'nin piyasa değeri yaklaşık olarak 40 milyon Euro olarak değerlendiriliyor.

MARCO VERATTI FUTBOL KARİYERİ

Marco Verratti, futbol kariyerine altyapı seviyesinde başladı. 2001 ve 2006 yılları arasında Manoppello Arabona'da yeteneklerini sergilemeye başladı. Ardından, 2006 yılında doğduğu şehir olan Pescara'nın takımına transfer oldu ve 2009'a kadar burada kaldı.

Verratti'nin profesyonel kariyeri de 2009 yılında Pescara'da resmiyet kazandı. Ancak, uluslararası yıldız olma yolunda asıl büyük adımını, 2011 yılında Paris Saint-Germain'e transfer olarak attı. O zamandan beri, Fransız devi ile önemli başarılara imza atmıştır.

Ulusal sahnede ise Marco Verratti, genç millî takımlarla geçirdiği yılların ardından asıl İtalya kadrosuna yükselmiştir. 2010-2011 yılları arasında İtalya'nın U-19 takımında, 2011-2012 yıllarında U-20 ve 2012-2013 yıllarında ise U-21 takımında görev yaptı. 2012 yılı itibarıyla, asıl İtalya millî takımının değişmez oyuncularından biri olmayı başarmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.