Messi Şov Yaptı: Inter Miami 4-1 Kazanarak Finale Gitti!

Messi Şov Yaptı: Inter Miami 4-1 Kazanarak Finale Gitti!
2023 Ligler Kupası'nda finale adımını atan Inter Miami, Messi'nin farkını ortaya koyduğu maçta 4-1 zaferle ayrıldı. Maç sonrası Arjantinli yıldızın takımdaki şaşırtan istatistikleri bir kez daha ortaya çıktı.

2023 Ligler Kupası'nın yarı final ayağında, Inter Miami sahadan 4-1'lik zaferle ayrılarak finale kalmayı başardı. Bu başarıda, takıma yeni katılan Arjantinli futbol efsanesi Lionel Messi'nin büyük payı vardı. CONCACAF tarafından organize edilen bu önemli turnuva kapsamında Inter Miami, Subaru Park'ta Philadelphia Union ile kozlarını paylaştı.

Messi 6 Maçta 9 Gol Attı

Philadelphia karşısında Miami, sahneye çıkan Josef Martinez, Lionel Messi, Jordi Alba ve David Ruiz'in golleriyle rüzgar gibi esti. Philadelphia'nın tek golünü Alejandro Bedoya'dan alırken, maçın yıldızı Messi 6 maçta 9 gol atarak takımına büyük katkı sağladı. Messi'nin dahil olduğu maçlarda Inter Miami yenilmezlik serisine devam ediyor.

Finalin diğer katılımcısı da belli oldu: Nashville, Meksika'nın güçlü temsilcisi Monterrey'i 2-0'lık skorla geçerek, Inter Miami'nin finaldeki rakibi olarak karşımıza çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.