Milot Rashica Yaşı, Oynadığı Takımlar ve Futbol Kariyeri! Milot Rashica Kimdir?

Milot Rashica Yaşı, Oynadığı Takımlar ve Futbol Kariyeri! Milot Rashica Kimdir?
Milot Rashica isimli futbolcu kimdir? Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş'ta forma terleten başarılı ismin geçmişte oynadığı takımlar, aldığı maaş, evlilik durumu, yaşı ve hakkındaki diğer bilgilere yer verildi.

Milot Rashica'nın adı Beşiktaş'ın yeni transferleri arasında yer alıyor ve taraftarlar bu gelişmeyi yakından takip ediyor. Geçen sezon Galatasaray için sahada ter döken Rashica, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplamda 30 maça çıkarken, 6 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi.

Milot Rashica Kimdir?

1996 yılında, günümüz Kosova sınırları içinde bulunan Vučitrn şehrinde doğan Rashica, futbol kariyerine 16 yaşındayken KF Vushtrria adlı yerel bir kulüpte başladı. 2014 yılında Vitesse kulübü tarafından genç takım için denenen ve uygun bulunan Rashica, 2015 yılında bu kulüple 300.000 € karşılığında üç yıllık sözleşme imzaladı. Aynı yıl, UEFA Avrupa Ligi'nde Southampton ile yapılan ve 3-0 kaybedilen maçta ilk kez profesyonel olarak sahaya çıktı.

Kariyeri boyunca çeşitli kulüplerde görev alan Rashica, 2018 yılında Almanya'nın Werder Bremen takımına transfer oldu. 2021'de ise Premier Lig'e yeni yükselen Norwich City ile dört yıllık bir anlaşmaya vardı. Ancak Eylül 2022'de kiralık olarak Türkiye'ye, Galatasaray'a geldi. Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Rashica, 6 gol ve 7 asist gibi istatistiklerle oynadı.

Milli takım kariyeri de oldukça renkli olan Rashica, ilk olarak Arnavutluk'un alt yaş gruplarında forma giydi. 2016 yılında Arnavutluk A milli takımına çağrılsa da, aynı yıl içinde Kosova milli takımını tercih etti ve Finlandiya karşısında ilk resmi maçına çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.