Muslera'nın Performansı Adeta Büyüledi: Avrupa'da En Az Gol Yiyen 3. Kaleci!

Muslera'nın Performansı Adeta Büyüledi: Avrupa'da En Az Gol Yiyen 3. Kaleci!
Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, bu sezon Süper Lig'de adeta fırtına gibi esiyor! İnanılmaz performansıyla dikkatleri üzerine çeken Muslera, Avrupa'da da en az gol yiyen kaleciler arasına girmeyi başardı. İşte Muslera'nın unutulmaz sezonu ve dikkat çeken istatistikleri!

Galatasaray'ın kalesindeki dev isim Fernando Muslera, bu sezon adeta bir duvar gibi! Süper Lig'de yediği sadece 14 golle maç başına 0,56 ortalama yakalayan Muslera, 13 yıllık kariyerinin en iyi performansını sergiliyor. Avrupa'da da adından söz ettiren Muslera, en az gol yiyen kaleciler arasına girmeyi başardı.

Fernando Muslera, Galatasaray forması altında adeta bir efsaneye dönüşüyor. Maç kazandıran kurtarışlarıyla futbolseverlerin gönlünde taht kuran Muslera, kalecilik lügatına yeni bir soluk getiriyor. Albert Camus'un ünlü sözlerini anımsatarak, futbolda hiçbir şeyin beklenmedik olduğunu vurgulayan Muslera, futbolseverleri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

Kariyerinin en iyi sezonunu yaşayan Muslera, Süper Lig'de maç başına 0,56 gol ortalamasıyla adeta devleşiyor. Önceki sezonlara göre çok daha etkili bir performans sergileyen Muslera, sarı-kırmızılı takımın sırtında büyük bir sorumluluk üstleniyor.

Avrupa'da da adından sıkça söz ettiren Muslera, en az gol yiyen kaleciler arasında ilk 3'e girmeyi başardı. Walter Benitez ve Yann Sommer gibi isimlerle kıyaslandığında, Muslera'nın performansı göz kamaştırıyor. PSV'den Benitez'in 0,45, Inter'den Sommer'in ise 0,5 ortalama yakaladığı bir ortamda, Muslera'nın 0,56'lık performansı dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.