PSG Mbappe'yi Affetti! Mbappe'nin Yeni Durağı Hangi Takım Olacak?

PSG Mbappe'yi Affetti! Mbappe'nin Yeni Durağı Hangi Takım Olacak?
PSG'nin bir süredir kadro dışı bıraktığı yıldız futbolcusu Mbappe, sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Suudi Arabistan takımı Al-Hilal'in teklifini reddeden Mbappe, Real Madrid ile yoluna devam edebilir.

Fransız futbol yıldızı Kylian Mbappe, PSG'nin A takımına geri dönme kararı aldı. Önceki dönemde, sözleşmesini yenilememe kararı almış ve bu sebeple PSG tarafından kadro dışı bırakılmış olan Mbappe, sezonun ilk maçında tribünlerdeydi. Lorient ile 0-0 berabere biten bu karşılaşmayı yeni transfer Dembele ile birlikte izledi.

Mbappe Geri Dönüyor!

PSG tarafından yapılan resmi bir açıklama ile Mbappe'nin A takım antrenmanlarına geri döneceği belirtildi. Açıklamada, "PSG-Lorient maçı öncesinde Kylian Mbappe ile Paris Saint-Germain arasında oldukça olumlu ve yapıcı görüşmeler gerçekleştirildi. Bu görüşmelerin ardından, oyuncu bu sabah ilk takım antrenman kadrosuna geri alındı" denildi.

Real Madrid'e İmza Atacak mı?

Mbappe'nin sözleşme yenilememesi nedeniyle Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal tarafından yapılan bir transfer teklifi kabul görmüştü, ancak yıldız oyuncu bu teklifi reddetti. Bu durum, Real Madrid'in Mbappe'yi sözleşmesinin sona ermesinden sonra kadrosuna katma niyetinde olduğu spekülasyonlarını da beraberinde getirdi. İspanyol devi, Benzema'nın ayrılığı sonrasında '9' numara pozisyonu için yeni bir transfer yapmamış olması, bu iddiaları kuvvetlendiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.