PSG'de Bir Dönem Sona Eriyor! Dünya Yıldızı Kylian Mbappe PSG'den Ayrılıyor!

PSG'de Bir Dönem Sona Eriyor! Dünya Yıldızı Kylian Mbappe PSG'den Ayrılıyor!
PSG'nin önde gelen oyuncularından olan Kylian Mbappe, sezon sonunda PSG'den ayrılacağını resmi olarak duyurdu. Bu ayrılıkla birlikte, PSG'de bir dönem sona erdi diyebiliriz.

PSG'nin yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, sezon sonunda takımdan ayrılacağını sosyal medya üzerinden yayınladığı bir videoyla duyurdu. Fransız yıldız, uzun süredir devam eden spekülasyonları sonlandırarak, PSG'den ayrılma kararını kamuoyuna duyurdu.

Fransa Ligue 1'in Yıldızı: Mbappe'nin Kararı

Fransız futbolcu, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte PSG'den ayrılacağını belirtti. Mbappe, yayınladığı mesajda, "Her zaman vakti geldiğinde sizinle konuşacağımı söyledim ve bu yüzden PSG'deki son yılım olduğunu hepinize duyurmak istedim. Sözleşmemi uzatmayacağım ve bu macera birkaç hafta içinde sona erecek." ifadelerini kullandı.

Yeni Meydan Okumalar Arayışı

Pazar günü Parc des Princes'te son kez sahaya çıkacağını belirten Mbappe, PSG'den ayrılmanın zor olduğunu ancak yeni bir meydan okumaya ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Real Madrid'in, Fransız yıldızın yeni adresi olarak bekleniyor.

Mbappe'nin Kariyeri ve Başarıları

31 Ağustos 2017'den bu yana PSG forması giyen Mbappe, 306 maçta 255 gol atıp 108 asist yaparak önemli bir kariyer çizdi. 25 yaşındaki yıldız, 6 lig şampiyonluğu, 3 Fransa Kupası, 2 Fransa Lig Kupası ve 3 Fransa Süper Kupası gibi önemli başarılar elde etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.