Real Madrid Transfer Bombası: Mbappe İmzayı Attı, 5 Yıllık Sözleşme İmzalandı!

Real Madrid Transfer Bombası: Mbappe İmzayı Attı, 5 Yıllık Sözleşme İmzalandı!
Real Madrid, transfer sezonunun bombasını patlattı! Kylian Mbappe'nin 5 yıllık sözleşme imzaladığı haberleri futbol dünyasını salladı. Detaylar ve istatistikler burada!

İspanyol medyası, futbol dünyasının nefesini tuttuğu transfer sezonunda büyük bir sürprizle geldi. Real Madrid'in Fransız yıldızı Kylian Mbappe ile 5 yıllık sözleşme imzaladığına dair son dakika haberleri kulüp taraftarlarını heyecanlandırdı. Marca'nın duyurduğu habere göre, Real Madrid, Mbappe ile her konuda anlaşma sağlayarak yaz transfer dönemine bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain'den ayrılarak Real Madrid'e katılacağı tarih ise 30 Haziran olarak belirtiliyor. 25 yaşındaki yıldız oyuncu, 2029 yılına kadar Real Madrid formasını giyecek ve bu süre içinde kulübün başarılarına katkı sağlaması bekleniyor.

Real Madrid'in Mbappe ile imzalamak istediği sözleşmenin detayları da gündemde. İspanyol devi, genç oyuncuya sezon başına brüt 50 milyon avro ödemeyi planlıyor. Ayrıca kulübün, Mbappe'nin imaj haklarından da pay almak istediği konuşuluyor.

Mbappe'nin PSG kariyerine göz attığımızda, 291 maçta forma giydi ve 244 gol atarak büyük bir performans sergiledi. Ayrıca 105 asist yaparak takımına katkı sağladı. 180 milyon euro piyasa değeriyle Mbappe, Real Madrid'in gelecek hedeflerine büyük bir umut olarak transfer edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.