Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu: Inter, Ev Sahası Avantajını Kullandı ve Atletico Madrid'i Mağlup Etti

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu: Inter, Ev Sahası Avantajını Kullandı ve Atletico Madrid'i Mağlup Etti
Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Inter, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun da formasını giydiği maçta evinde Atletico Madrid'i 1-0 mağlup ederek avantaj sağladı. Diğer maçta ise PSV Eindhoven ile Borussia Dortmund arasında oynanan mücadelede beraberlikle sonuçlandı. Rövanş maçları 13 Mart'ta oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda heyecan dolu mücadeleler yaşandı. İtalyan devi Inter, sahasında konuk ettiği Atletico Madrid'i tek golle mağlup ederek avantaj elde etti. Maç boyunca düşük tempoda geçen karşılaşmada, gol perdesini 79. dakikada Marko Arnautovic'in kaydettiği gol açtı. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun da forma giydiği maçta Inter, Atletico Madrid karşısında istediği sonucu almayı başardı.

Diğer bir mücadelede ise PSV Eindhoven ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Ev sahibi PSV Eindhoven, Alman ekibi karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda Luuk de Jong'un penaltı golüyle beraberliği yakaladı ve mücadele 1-1 berabere sonuçlandı. Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcu Salih Özcan, mücadelenin 82. dakikasında oyuna dahil oldu.

Rövanş maçları 13 Mart'ta oynanacak ve turu geçen takımlar adını çeyrek finale yazdıracak. Inter ve Borussia Dortmund, deplasmanda avantaj sağlamış olsalar da rakipleri karşısında işleri henüz bitmiş değil. Futbolseverler, heyecan dolu rövanş maçlarını merakla bekliyor.

Bu sonuçlarla birlikte Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesen mücadelelerin devam ettiği ve her anın heyecanla izlendiği bir atmosfer oluştu. Takımlar, büyük bir motivasyonla çeyrek finale yükselmek için sahaya çıkacakları rövanş maçlarına odaklanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.