Talisca Kadro Dışı Kalınca Gözler Beşiktaş'ta! Siyah Beyazlı Ekibe Transfer Olacak mı?

Talisca Kadro Dışı Kalınca Gözler Beşiktaş'ta! Siyah Beyazlı Ekibe Transfer Olacak mı?
Talisca'nın Al-Nassr'da kadro dışı kalmasının hemen ardından Beşiktaş'a transferi gündeme geldi. Başarılı futbolcunun takıma geri dönüp dönmeyeceği konuşuluyor. İşte önemli açıklamalar...

Anderson Talisca'nın Beşiktaş'a dönüşüyle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Suudi Arabistan'da Al Nassr takımında top koşturan Brezilyalı futbolcu, teknik direktör Luis Castro'nun kararıyla kadro dışına alındı. Dahası, Asya Şampiyonlar Ligi kadrosunda da kendisine yer bulamadı. Yabancı oyuncu kontenjanında şu anda Ronaldo, Telles, Mane ve Brozovic yer alıyor, son ismin kim olacağı ise yakında açıklanacak.

Talisca Beşiktaş'a Gelir mi?

Önceki raporlara göre, Al Nassr, Talisca'ya yönelik Beşiktaş'a olumlu sinyaller göndermişti. Ancak, Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, bu transferin gerçekleşmesinin oldukça zor olduğunu belirtti. Kocadağ, Talisca ve kulübüyle görüşmelerin yapıldığını, fakat Al Nassr'ın futbolcuyu bırakmak istemediğini ve yüksek bir bonservis bedeli talep ettiğini ifade etti. Beşiktaş'ın transfer politikasında yarış olmadığını, sadece bütçe ve kadro ihtiyaçlarına odaklandıklarını söyledi.

Talisca, 2016-2018 yılları arasında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymiş ve oldukça başarılı bir performans sergilemişti. Siyah-beyazlı formayla 80 maçta 37 gol ve 14 asistlik bir performans ortaya koymuştu. Eğer bu transfer gerçekleşirse, Talisca'nın Beşiktaş için yeniden ne tür katkılar sağlayabileceği merak konusu olacaktır. Ancak şu an için transferin olasılığı düşük görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.