Trabzonspor Ligin İlk Maçını Galibiyetle Kapattı! Antalyaspor'u Sahasında 1-0 Yendi!

Trabzonspor Ligin İlk Maçını Galibiyetle Kapattı! Antalyaspor'u Sahasında 1-0 Yendi!
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'e güzel bir başlangıç yaptı. Ligin ilk maçını kendi sahasında oynayan bordo mavili ekip, Antalyaspor'u 1-0 yenmeyi başardı. Maçtaki tek gol Denswil'den geldi.

Trendyol Süper Lig'in 2023-2024 sezonu, Trabzon'da Trabzonspor ve Antalyaspor arasında oynanan mücadeleyle start aldı. Trabzonspor'un ev sahipliği yaptığı Papara Park'ta gerçekleşen karşılaşma, bordo-mavili takımın 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

Trabzonspor Antalyaspor Maç Özeti

Maça hızlı başlayan Trabzonspor, 8. dakikada Denswil'in kafa golüyle öne geçti. Bu golde Abdulkadir Ömür'ün köşe vuruşundan gelen ortası, Denswil tarafından kafayla mükemmel bir şekilde değerlendirilerek ağlara gönderildi.

İkinci yarıda her iki taraf da skoru değiştirebilecek tehlikeli fırsatlar buldu ancak gol sesi çıkmadı. Antalyaspor, beraberlik golü için çabalasa da başarılı olamadı, böylece deplasmandan puansız ayrılmak zorunda kaldı.

Bu galibiyetle Trabzonspor, yeni sezona 3 puanla başlamanın sevincini yaşarken, Antalyaspor ise ilk maçında puan alamamanın üzüntüsünü yaşadı. İleriye dönük bakıldığında, Antalyaspor 18 Ağustos'ta saat 21.00'de Konyaspor ile karşılaşacak. Trabzonspor ise 19 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te Galatasaray'ın konuğu olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.