Trabzonspor Pendikspor ile Karşılaştı! Trabzon Maça Erken Başladı! İlk Golü Kim Attı?

Trabzonspor Pendikspor ile Karşılaştı! Trabzon Maça Erken Başladı! İlk Golü Kim Attı?
Trabzonspor Pendikspor karşılaşmasında maç gollü başladı. Trabzonspor kanadından gelen golü Paul Onuachu 3. dakikada attı. Bordo mavili ekip şu an 1-0 önde.

Trendyol Süper Lig'in yedinci haftasında Trabzonspor, Pendikspor ile Papara Park’ta mücadele ediyor. Bu karşılaşmayı yöneten hakem Bahattin Şimşek olacak. Bordo-mavili ekip, geçtiğimiz hafta Atakaş Hatayspor ile yaptığı müsabakadan 3-2'lik skorla mağlup ayrıldı ve bu hafta Pendikspor'a karşı moral arayışında.

Şu ana kadar ligde üç galibiyet ve üç yenilgi alan Trabzonspor, 9 puanla yedinci sıradaki yerini koruyor. Öte yandan, Pendikspor, bu haftaya 4 puanla ve 16. sırada başladı. Teknik direktör Osman Özköylü yönetimindeki İstanbul ekibi, Trabzonspor'a karşı sezonun ilk galibiyetini elde etmeyi amaçlıyor.

Trabzonspor'da; Joaquin Fernandez, Nicolas Pepe ve Hüseyin Türkmen'in sakatlıkları bulunuyor ve bu nedenle bu maçta forma giyemeyecekler. Pendikspor tarafında ise, Senegalli oyuncu Khadim Rassoul sakatlandığı için karşılaşmada yer alamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.