Türkiye Ermenistan Maçındaki Tüm Goller! A Milli Takım Eskişehir'de Fırtına Gibi Esiyor!

Türkiye Ermenistan Maçındaki Tüm Goller!  A Milli Takım Eskişehir'de Fırtına Gibi Esiyor!
UEFA 2024 Türkiye ve Ermenistan arasındaki maç 21.45'te TRT 1'de yayınlanacak. A Milli Takımında hangi futbolcular gol attı? Maçtaki tüm goller ve asistler haberimizde...

Türk A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası elemeleri için Eskişehir'de Ermenistan ile kritik bir müsabakaya hazırlanıyor. Bu karşılaşma, Türkiye'nin futbol tarihindeki 617. uluslararası maç olacak. Ayrıca Alman kökenli teknik direktör Stefan Kuntz, bu müsabaka ile Türkiye'nin başında 19. kez sahada olacak.

MAÇ 21.45'TE TRT1 'DE YAYINLANACAK!

Maçın Detayları: Bu önemli maç, 8 Eylül Cuma günü saat 21.45'te başlayacak ve Türkiye'nin ulusal kanalı TRT 1 tarafından canlı olarak yayınlanacak.

TÜRKİYE VE ERMENİSTAN TAHMİNİ MAÇ KADROSU

Olası İlk Onbirler: Türkiye'nin olası ilk 11'i şu şekilde olabilir: Mert, Zeki, Çağlar, Merih, Mert Müldür, Salih, Hakan, Orkun, Cengiz, Kerem, Barış. Ermenistan ise muhtemelen şu ilk 11 ile sahaya çıkacak: Cancarevic, Dashyan, Haroyan, Harutyunyan, Mkrtchyan, Tıknızyan, Iwu, Spertsyan, Briasco, Zelarayan, Ranos.

Türkiye'nin Futbol Geçmişi: Ay-yıldızlı takım, yüzyıllık tarihinde toplamda 616 uluslararası maç yapmış, 239 galibiyet, 145 beraberlik ve 232 yenilgi elde etmiş. Türkiye'nin bu maçlarından 263'ü deplasmanda, 270'i kendi evinde ve 83'ü tarafsız sahada gerçekleşmiş. Türk Milli Takımı, bu süreçte toplam 839 gol atmış, kalesinde ise 880 gol görmüş. Bugüne kadar Türkiye, 91 farklı ülkenin milli takımlarıyla karşılaşmış ve bu maçların büyük çoğunluğunu, 533'ünü, Avrupa ülkeleriyle yapmış.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.