Ülke Puanı İçin Maçlar Ertelendi! Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor ve Galatasaray'a TFF Kıyağı!

Ülke Puanı İçin Maçlar Ertelendi! Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor ve Galatasaray'a TFF Kıyağı!
TFF'den gelen kararla beraber Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un maçları ertelendi. Trendyol Süper Lig'de oynanacak maçların ertelenmesinin nedeni ise takımlar Avrupa'da ülke puanı için mücadele edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor gibi Süper Lig'in öne çıkan takımlarının Avrupa kupalarındaki maçları dolayısıyla, bu hafta sonu içerisinde yer alacak olan Trendyol Süper Lig maçlarını ileri bir tarihe taşıdı. Bu gelişme, bu dört kulüp için bir soluk alma fırsatı olarak görülüyor.

TFF'nin Kararı Olumlu Karşılandı

Avrupa'da bizi temsil eden takımlar adına alınan bu karar olumlu karşılandı. Bu sayede Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Adan Demirspor, Avrupa'da ülke puanını artırmak adına önemli bir mücadele edecek. Özellikle, Galatasaray'ın İstanbulspor ile yapacağı Cumartesi günkü dış saha müsabakası, Fenerbahçe'nin Pazar günü kendi sahasında RAMS Başakşehir'e ev sahipliği yapacağı karşılaşma ve Beşiktaş'ın da Pazartesi günü Adana Demirspor ile deplasmanda yapacağı maç, belirlenecek yeni tarihlerde yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.