Valentin Rosier Kimdir? Volentin Rosier Hayatı, Bonservis Bedeli, Oynadığı Takımlar...

Valentin Rosier Kimdir? Volentin Rosier Hayatı, Bonservis Bedeli, Oynadığı Takımlar...
Beşiktaş'ta forma giyen Valentin Rosier kimdir? Valentin Rosier güncel bonservis bedeli, futbol sözleşmesi, geçmişte oynadığı takımlar gibi bilgileri paylaştık.

Valentin Rosier, 19 Ağustos 1996 tarihinde Fransa'nın Montauban kentinde dünyaya geldi. Tam adı Valentin André Henri Rosier olan futbolcu, Fransız ve Guadeloupe kökenlidir. Rosier, 1,75 metre boyunda ve sağ ayaklı bir sağ bek olarak sahada yer alıyor. Kariyerine özellikle sağ bek mevkisinde devam eden Rosier, Beşiktaş JK'nın renklerini temsil ediyor. Oyuncunun piyasa değeri 7 milyon Euro civarında, fakat bu değer zamanında 8 milyon Euro'ya kadar çıkmış.

Valentin Rosier Futbol Hayatı

Rosier, futbol kariyerine 2015 yılında Fransa'nın Rodez AF takımında başladı. Ardından 2016'da Dijon'a, 2019'da ise Portekiz'in Sporting CP takımına transfer oldu. 2020 yılında ilk kez Türkiye'nin Beşiktaş JK takımıyla tanıştı. Ancak, Sporting CP'ye dönüş yaptı ve bir yıl sonra 2022 yılında yeniden Beşiktaş’a katıldı. Oyuncunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar geçerli.

Transfer Tarihi:

  • 1 Temmuz 2015: Rodez AF
  • 1 Temmuz 2016: Dijon
  • 1 Temmuz 2019: Sporting CP
  • 2 Ekim 2020: Beşiktaş
  • 30 Haziran 2021: Sporting CP
  • 30 Temmuz 2021: Beşiktaş
  • 30 Haziran 2022: Sporting CP
  • 1 Temmuz 2022: Beşiktaş

Menajerlik işlerini Gol International firması yürütmekte olan Valentin Rosier, sahadaki hızı, top kontrolü ve defansif yetenekleri ile dikkat çekiyor. Beşiktaş'a katılmasının ardından, Türkiye Süper Lig'inde de ismini sıkça duyurmaya başladı. Oyuncunun sözleşmesi 2025 yılına kadar Beşiktaş ile ve eğer performansını korursa, piyasa değerinin daha da artabileceği düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.